Νταντά προσπάθησε να σκοτώσει το βρέφος που πρόσεχε χώνοντας μωρομάντηλο στο λαιμό του

featured image

Μια νταντά από τη Νέα Υόρκη που προσπάθησε να σκοτώσει τον νεογέννητο γιο του εργοδότη της, δήλωσε στο δικαστήριο πως είναι αθώα, πριν καταδικαστεί σε 15 χρόνια φυλάκισης.

Η 47χρονη Marianne Benjamin-Williams, καταδικάστηκε τη Δευτέρα για απόπειρα δολοφονίας του δυο μηνών Maxwell Bluetreich.

Η Benjamin-Williams έβαλε το μωρομάντηλο στο λαρύγγι του μωρού ενώ τον πρόσεχε στο διαμέρισμα της οικογένειάς του στο Μανχάταν.

Marianne Benjamin-Williams, 47, sobbed in a New York court on Monday as she was sentenced for the attempted murder and strangulation of two-month-old Maxwell Bluetreich in May 2017

Οι γιατροί κατάφεραν να σώσουν τον Maxwell και να αφαιρέσουν από το λαιμό του το μωρομάντηλο. Όταν μεταφέρθηκε το μωρό στο νοσοκομείο αιμορραγούσε από το στόμα και να παλεύει για ν’ αναπνεύσει.

Οι υπάλληλοι δήλωσαν ότι το μωρομάντηλο που ήταν κολλημένο στο λαιμό του αγοριού δεν ήταν ορατό στην αρχή.

Οι δικηγόροι της νταντάς είπαν ότι το μωρομάντηλο θα μπορούσε να το είχε βάλει στο λαιμό του μωρού η 14 μηνών αδελφή του.

Benjamin-Williams shoved the baby wipe down Maxwell

Οι εισαγγελείς ισχυρίστηκαν ότι η Benjamin-Williams προσπάθησε να πνίξει το μωρό επειδή ήταν απογοητευμένη από την ανησυχία του και ήταν δυσαρεστημένη από τα λεφτά που της έδιναν οι γονείς του παιδιού, ο Δρ. Salomon Blutreich και η Meredith Sondler-Bazar.

Doctors said the wipe was stuck so far down the boy

“Η Marianne Benjamin-Williams προσπάθησε να δολοφονήσει το δύο μηνών μωρό που είχε υπό φροντίδα της με τόσο βίαιο και φρικιαστικό τρόπο,” δήλωσε ο εισαγγελέας R. Vance.

“Το έγκλημά της εξακολουθεί να στοιχειώνει την οικογένεια και έχει αφήσει ένα ανεξίτηλο σημάδι στη ζωή του μωρού. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους δικαστές για την ποινής φυλάκισης, η οποία θα διασφαλίσει ότι καμία άλλη οικογένεια δεν τα υποφέρει από αυτή τη γυναίκα.”

Doctors were able to save Maxwell and removed a

Στο παρελθόν, η Benjamin-Williams επέμενε πως έκανε ό, τι μπορούσε για να σώσει το αγόρι όταν το είδε να πνίγεται.

Η νταντά είπε στο δικαστήριο κατά τη διάρκεια της δίκης της ότι κάλεσε τη μητέρα του Maxwell και της ζήτησε να καλέσει ένα ασθενοφόρο, ώστε να μπορεί να εστιάσει την προσοχή της στο μωρό επειδή φοβόταν ότι ήταν ένα βήμα πριν το θάνατο. Είπε, επίσης, ότι έριξε νερό στο πρόσωπο του μωρού και τον χτύπησε στην πλάτη για να τον βοηθήσει ν’ αναπνεύσει.

She was sentenced to 15 years for attempted murder, assault, strangulation, criminal possession of a forged instrument and endangering the welfare of a child

Η Benjamin-Williams ισχυρίστηκε ότι έβαλε το δάχτυλό της στο στόμα του για να δει αν κάποιο ξένο αντικείμενο εμπόδιζε την αναπνοή του.

Ισχυρίστηκε επίσης ότι οι βαθιές γρατζουνιές που ανακαλύφθηκαν αργότερα από τους γιατρούς στο στόμα του παιδιού, οι οποίες του προκάλεσαν αιμορραγία και ράμματα, ήταν από τα νύχια της.

Η εισαγγελική αρχή ισχυρίστηκε ότι οι τραυματισμοί στη γλώσσα του Maxwell προκλήθηκε από ένα σκληρό αντικείμενο που η νταντά φέρεται να χρησιμοποίησε για να σπρώξει το μωρομάντηλο στο λαιμό του μωρού.

“Ποτέ δεν προσπάθησα να σκοτώσω τον Maxy. Ποτέ δεν τον έβλαψα,” είπε κατά τη διάρκεια της κατάθεσής της.

“Ανυπομονούσα κάθε μέρα να πάω να δουλέψω.”

Νεότερη Παλαιότερη