Πηγή

Φαινόμενα κακής διαδικτυακής μετάφρασης ή εσφαλμένης μεταφοράς κειμένου από ένα φορμάτ σε άλλο φαίνεται ότι παρατηρούνται και στην πλατφόρμα για τα self tests φέρνοντας στο νου το αλήστου μνήμης “σκόιλ ελικικου” τον περασμένο Οκτώβριο που πλέον έχει περάσει στον χώρο του σύγχρονου “μύθου”!

Ακατανόητα μηνύματα τύπου σκοιλ ελικικου όπως με την πλατφόρμα της εκπαίδευσης των επιστημόνων, εμφανίστηκαν και στην πλατφόρμα που χρησιμοποιούν οι φαρμακοποιοί για τη διασταύρωση του ΑΜΚΑ προκειμένου να χορηγήσουν τα self test σε εκπαιδευτικούς και μαθητές.

Φαρμακοποιοί που μπήκαν στην πλατφόρμα άρχισαν να βλέπουν στις οθόνες ακαταλαβίστικα, σουρεαλιστικά μηνύματα και άρχισαν τις αναρτήσεις σε Facebook και Twitter.

Για παράδειγμα «Ο μαθημένος όχι πληροί τα διαφορα παραλαβης αυτο-δοκιμή»

photo Twitter
Φαρμακοποιοί που μπήκαν στην πλατφόρμα άρχισαν να βλέπουν στις οθόνες ακαταλαβίστικα, «κορακίστικα» μηνύματα και άρχισαν τις αναρτήσεις σε Facebook και Twitter.

Για την ώρα δεν έχει υπάρξει κάποια αντίδραση από την Πολιτεία, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό ακόμα αν υπάρχει παρέμβαση ώστε οι φαρμακοποιοί να μπορούν να επικοινωνήσουν με την πλατφόρμα σε γλώσσα κατανοητή από ανθρώπινα όντα…

Πηγή: avgi.gr / topontiki.gr

the FAQ team

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *