Πηγή

Η Σάντρα Βουτσά τόνισε ότι μετά τον θάνατο του πατέρα της, η δεύτερη σύζυγός του αποφάσισε να κρατήσει όλους τους πίνακες και όχι να τους μοιράσει σε όλα τα παιδιά του, στα τέσσερα παιδιά του, όπως ήταν άλλωστε και η επιθυμία του!

Ξεσπά η Σάντρα Βουτσά: «Η δεύτερη σύζυγος του πατέρα μου κράτησε τους πίνακές του για τον εαυτό της»

Η Ελένη Βουτσά ,αδελφή του Κώστα μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή του star, Αλήθειες με τη Ζήνα και είπε είπε μεταξύ άλλων: Ο Κώστας έβγαζε πολλά χρήματα , έκανε σωστές επενδύσεις αλλά για τα παιδιά του. Δεν άφησε βέβαια και τις γυναίκες του παραπονεμένες αλλά αυτά που είχαν αγοραστεί ήταν από τα λεφτά του Κώστα.»!

Η ίδια είπε ότι ο αδελφός της ζήτησε μία εικόνα της Παναγίας του 1700 και μία ακόμα με τον Άγιο Νικόλαο που είχε στην κατοχή της και πρόσθεσε: «Ο Κώστας μου είπε ότι θα μου τα έδινε. Δεν τα έδωσε .Τα κράτησε η Θεανώ.»

Και δεν δίστασε να πει η Σάντρα Βουτσά για την τελευταία σύζυγό του πατέρα της την Αλίκη Κατσαβού: «δεν υπήρχε περίπτωση, αν υπήρχαν αυτά τα πράγματα στα χέρια της Αλίκης αυτή να έκανε κάτι τέτοιο. Η Αλίκη αγαπούσε πάρα πολύ τον πατέρα μου»!

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν για την συλλογή των έργων τέχνης του Κώστα Βουτσά και την περιουσία που άφησε!

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *