Πηγή

Θαυμάστε το Subaru WRX STi του 2002 που χρησιμοποίησε ο Ken Block όταν με ένα εντυπωσιακό άλμα κατέγραψε παγκόσμιο ρεκόρ για το Discovery Channel.

Το αυτοκίνητο έχει δεχθεί μια μεγάλη αναβάθμιση από την Vermont SportsCar. Πρόκειται για την ομάδα που κατασκευάζει το αγωνιστικό αυτοκίνητο της Subaru Rally Team USA που οδηγεί ο Travis Pastrana. Ως εκ τούτου, δεν είναι απλώς ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο με περγαμηνές, αλλά ένα ικανό “όπλο” στα χέρια του έμπειρου χρήστη.

Στην πραγματικότητα, αποτελεί το πρώτο αυτοκίνητο με το οποίο κέρδισε ο Block σε ράλι εθνικού πρωταθλήματος. Το 2006, ο ίδιος κέρδισε το Ράλι Αμερικής 100 Acre Woods με αυτό το πανίσχυρο WRX.

Οι εικόνες υπαινίσσονται τις ικανότητες του αυτοκινήτου όπως τα αυτοκόλλητα εγγυώνται την αυθεντικότητά του. Ωστόσο, οι ενδιαφερόμενοι απαιτείται να γνωρίζουν πως αυτό το μηχανολογικό θαύμα δεν πωλείται ακριβώς ως έχει.

Σύμφωνα με την Wall Street Motorsport, τον διαδικτυακό ιστότοπο δημοπρασιών μέσω του οποίου πωλείται το αυτοκίνητο, το συγκεκριμένο WRX βρίσκεται σε φάση αναζωογόνησης. Αυτή περιλαμβάνει πολλά νέα τεχνικά τμήματα τα οποία θα αναλάβουν να το καταστήσουν και πάλι ένα κανονικό σπορ αυτοκίνητο από το απόλυτο μηχάνημα ενός τρελού κασκαντέρ, όπως ήταν πριν δηλαδή.

Τα χρήματα μετά την πώληση του διάσημου αυτοκινήτου θα καταλήξουν στο ίδρυμα Make a Wish. Η δημοπρασία πρόκειται να ολοκληρωθεί στις 3 Μαρτίου 2021.

Δείτε ΟΛΕΣ τις τελευταίες ειδήσεις τη στιγμή που συμβαίνουν στο newsauto  

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *