ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΛΗΣΤΕΙΑΣ ΣΤΟ ΑΧΕΠΑ

Επικαιρότητα Οικονομία Πολιτική

Πηγή

Οι δύο κατηγορούμενοι, που είχαν κριθεί προφυλακιστέοι έφτασαν στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης λίγο μετά τις 9 το πρωί της Τετάρτης.

Δικάζονται σήμερα για την απόπειρα ληστείας χρηματαποστολής στο ΑΧΕΠΑ που σημειώθηκε τον Ιούνιο του 2019 οι Κώστας Σακκάς, Γιάννης Δημητράκης και Δήμητρα Συριανού. Οι δύο κατηγορούμενοι, που είχαν κριθεί προφυλακιστέοι έφτασαν στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης λίγο μετά τις 9 το πρωί της Τετάρτης.

Σημειώνεται πως ο χώρος περιμετρικά του Δικαστικού Μεγάρου φρουρείται από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Μέλη του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου έχουν συγκεντρωθεί έξω από το Μέγαρο ως ένδειξη αλληλεγγύης.

Τον Ιούνιο του 2019 Σακκάς και Δημητράκης με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους και προσποιούμενοι ο ένας τον γιατρό και ο άλλος τον ασθενή, ακινητοποίησαν με την απειλή όπλου τους υπαλλήλους security της χρηματαποστολής και πήραν τα χρήματα που προορίζονταν για την πληρωμή των εργαζομένων, ωστόσο συνελήφθησαν λίγο αργότερα από την αντιτρομοκρατική.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *