“Το Βέλγιο δεν δίνει δωρεάν μάσκες, το Βέλγιο μοίρασε 15 εκ. μάσκες” δήλωνε το πρωί ο Άδωνις – Το βράδυ πόσταρε βίντεο από το εργοστάσιο του Νταβέλη (vid)

Ελλάδα Κόσμος

Πηγή

“Εφόσον έχει γίνει υποχρεωτική η χρήση μάσκας και μάλιστα υπάρχει και πρόστιμο μήπως θα ήταν μία καλή ιδέα να τη δίνετε δωρέαν στον κόσμο , όπως κάνει το Βέλγιο” ήταν η ερώτηση που τέθηκε στον Άδωνι Γεωργιάδη, τον υπουργό Ανάπτυξης που θεωρεί ότι η αισχροκέρδεια ήταν κάτι αναμενόμενο αφού ισχύει ο νόμος της προσφοράς και της ζήτησης.

Τι απάντησε ο κύριος υπουργός με μία δόση mansplaining;

“Το Βέλγιο δεν δίνει δωρεάν μάσκες. Το Βέλγιο μοίρασε 15 εκ. μάσκες. 15 εκ.μάσκες με βάση τους υπολογισμούς που μου είπατε είναι μία φορά από τις 3 φορές την ημέρα. Είναι περισσόερο διαφημιστικό τρικ, δεν είναι λύση στο πρόβλημα. Ξαναλέω, κανένα κράτος δεν έδωσε δωρεάν μάσκες ούτε υπάρχει κράτος που μπορεί να δώσει δωρεάν μάσκες γιατί η ανάγκη για τις μάσκες είναι πάρα πολλή μεγάλη”.

Φαντάζει λίγο περίεργο πάντως, ο κ.Γεωργιάδης που συνήθως εμφανίζεται να γνωρίζει όλες τις πολιτικέ και οικονομικές εξελίξεις και να είναι ικανός να μιλήσει και να απαντήσει επί παντός του επιστητού, να άφησε να του “ξεφύγει” μία είδηση που ήταν και σε διεθνή μέσα και αφορούσε τη διανομή από την κυβέρνηση του Βελγίου 15 εκ. υφασμάτινων μασκών αφού από τις 4 Μαΐου και στο Βέλγιο αρχίζει η σταδιακή άρση του lock down και η χρήση της μάσκας γίνεται υποχρεωτική στα δημόσια μέσα μεταφοράς (πηγή: euronews.gr).

Τυχαίο θα είναι που αργά το βράδυ της Πέμπτης ανέβασε βίντεο από την εταιρεία του κ.Νταβέλη στη Λάρισα λέγοντας ότι ξεκίνησε η παραγωγή μασκών σημειώνοντας ότι “Οι κύριοι Τσερέπας και Νταβέλλης τήρησαν όσα είπαν και η παραγωγή μασκών στη Λάρισα ξεκίνησε! Τώρα που χρειαζόμαστε μάσκες η Ελληνική Παραγωγή μασκών και εκεί και στη Θράκη, από τα Πλαστικά Μακεδονίας/Θράκης, αλλά και σε άλλα μέρη παίρνει σάρκα και οστά και αφήστε να γκρινιάζουν”.

Οι κύριοι Τσερέπας και Νταβέλλης τήρησαν όσα είπαν και η παραγωγή μασκών στη Λάρισα ξεκίνησε! Τώρα που χρειαζόμαστε μάσκες η Ελληνική Παραγωγή μασκών και εκεί και στη Θράκη, από τα Πλαστικά Μακεδονίας/Θράκης, αλλά και σε άλλα μέρη παίρνει σάρκα και οστά και αφήστε να γκρινιάζουν pic.twitter.com/F99MHkEmWX
— Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) April 30, 2020

the FAQ team

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *