Πως αντέδρασε ο Αλέξης Τσίπρας στα υπονοούμενα Μητσοτάκη για την ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ το Σ/Κ! “Συγχαρητήρια, τα κάνατε όλα σωστά…” (vid)

Πολιτική

Πηγή

«Ακούστε να δείτε κ. Μητσοτάκη όμως. Υπάρχει μια μεγάλη διαφορά ανάμεσα στην Αριστερά και στη δική σας παράταξη.

Στη δική σας παράταξη υπάρχει πάντοτε ένα κλίμα λυκοφιλίας, αλλά είναι σε όλους γνωστό ότι «δρυός πεσούσης πας ανήρ ξυλεύεται». Και είναι σε όλους γνωστό πόσες ομάδες, φράξιες και κόμματα υπάρχουν εντός της Κοινοβουλευτικής σας Ομάδας. Μην κάνετε σε εμάς μαθήματα.

Εμείς, έχουμε την τόλμη και την παρρησία να κοιτάμε κατάματα και τα σωστά και τα λάθη που κάναμε.

Αναρωτιέμαι, ποιο άλλο κόμμα, που κυβέρνησε τον τόπο από την μεταπολίτευση και μετά είχε την παρρησία και την τόλμη να πει, έστω σε ένα θέμα «κάναμε λάθος». Όλα σωστά τα κάνατε εσείς. Όλα σωστά. Όλα. Και τη χρεοκοπία την κάνατε σωστά και τη διάλυση των εργασιακών σχέσεων την κάνατε σωστά, και τα 25% που μειώσατε τον εθνικό πλούτο κάνατε σωστά, και τα εξοπλιστικά και τις μίζες τα κάνατε σωστά, του Τσοχατζόπουλου και του Παπαντωνίου και των άλλων, και τους κουμπάρους κάνατε σωστά, και τα θαλασσοδιάνεια που πήρατε δανεικά και αγύριστα από τις τράπεζες 220 εκατ. ο καθένας σας, τα κάνατε σωστά. Κανένα λάθος δεν κάνατε. Μπράβο σας. Συγχαρητήρια. Συγχαρητήρια».

Να τρολάρει τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις έντονες διεργασίες που παρατηρούνται ενοψει της συνεδρίασης της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ το Σ/Κ επιχειρησε ο Πρωθυπουργός για να λάβει την ψυχραιμη αλλά και δηκτική απάντηση του Αλ Τσίπρα.

Ποιο συγκεκριμένα ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε «καλό κουράγιο» στον Αλέξη Τσίπρα για τις εργασίες της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ που ξεκινούν το Σάββατο και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή, πριν προχωρήσει για άλλη μια φορά στο να βαφτίσει «λαϊκισμό» τα πυρά κριτικής που δέχεται κατά των πολιτικών επιδείνωσης της θέσης του εργαζομένου, που εκείνος και η κυβέρνησή του επιλέγουν από την εκλογής τους έως σήμερα.

Ο Αλέξης Τσίπρας του υπενθύμισε τις διαχρονικές φράξιες και τις βρώμικες συμμαχίες εντός του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, -μάλιστα μην αφήνοντας στο απυρόβλητο την μέχρι πρότινος στήριξη του Αντώνη Σαμαρά στον γαλάζιο πρόεδρο-, στη συνέχεια «υπενθύμισε» στον Κ. Μητσοτάκη τα πεπραγμένα του κόμματός του, καθώς και το ποιος μπορεί σήμερα να μιλάει για αυτοκριτική, απολογισμό και φυσικά το αγαπημένο του πρωθυπουργού, τον «λαϊκισμό».

Ακούστε τον απολογισμό του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για τα έργα και τις ημέρες της Δεξιάς (και όχι μόνον):

Πηγή: documentonews.gr

the faq

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *